Συρόπουλος: "Στόχος του ΑΡΗ να διεκδικεί πάντα τη νίκη" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Οι Κορασίδες του ΑΡΗ ξεκινούν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, απέναντι στην Καβάλα στις 18:00

“Ερχόμαστε μετά από 5 χρόνια στο Πανελλήνιο. Ο στόχος του ΑΡΗ είναι πάντα όταν παίζει να διεκδικεί τη νίκη. Αυτό ήρθαμε να κάνουμε και εδώ. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την Θεσσαλονίκη και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια αυτό” τόνισε αρχικά ο Σίμος Συρόπουλος.

Για το αν η ομάδα του θα πάει στη θάλασσα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της:

“Νομίζω ότι όποιος μας δει, θα διαπιστώσει ότι είμαστε η πιο “άσπρη” ομάδα που παίρνει μέρος στους αγώνες. Κανένας δεν έχει κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ούτε οι προπονητές. Αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους. Ο ήλιος δημιουργεί πρόβλημα στην προπόνηση και δεν θέλαμε να ριψοκινδυνέψουμε με τα παιδιά μας.”

Για το επίπεδο των αγώνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

“Να μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, με ένα πολύ μεγάλο κενό. Δεν μας βοήθησε στο κομμάτι της ατομικής τεχνικής. Παρόλα αυτά, από αυτά που έχω δει από τους τελευταίους αγώνες των ομάδων, αλλά και από τη συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που γίνεται στις Σέρρες, το επίπεδο είναι αρκετά καλό, και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Οι ομάδες που είναι πιο πλήρεις, θα είναι αυτές που θα αντέξουν και θα τα πάνε καλύτερα.”

Τον λόγο πήρε και η αρχηγός του ΑΡΗ, Ελισάβετ Εφραιμίδου: Ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Θέλουμε να τιμήσουμε τον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόμαστε. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι κάτι για το οποίο δουλεύαμε όλοι τη χρονιά και το περιμέναμε πολλά χρόνια. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε, όπως βγήκαμε πρώτες στη Θεσσαλονίκη, να βγούμε πρώτες στην Ελλάδα και θα παλέψουμε για αυτό με οποιοδήποτε τρόπο.

Η χρονιά μας είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική. Πρέπει να συνδυάσουμε μαζί με το σχολείο όλο αυτό (προπονήσεις, πίεση, άγχος). Υπάρχει πίστη σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει αγάπη και θέληση για αυτό που κάνουμε. Έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε τον αθλητισμό με το διάβασμα. Καταφέραμε να τα συνδυάσουμε, έχοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.”

Πηγή: sportshero.gr

Προτεινόμενα Άρθρα