Συρόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που παίζουν σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, η νεαρή αθλήτρια του ΑΡΗ, Κυριακή Ατζέμη τόνισε ότι αυτή και οι συμπαίκτριες της έχει ευγνωμοσύνη που έφτασαν ως εδώ.

Ο Σίμος Συρόπουλος τόνισε: “Νομίζω πως πρώτα απ’ όλα όσοι παρακολούθησαν αυτό το παιχνίδι -είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω και στην υπόλοιπη Ελλάδα- να κατάλαβαν πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες. Και επιτέλους, ελπίζω αυτοί που ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ -και σε παραγοντικό επίπεδο αλλά και σε διοικητικό επίπεδο σε ΕΟΚ και Ενώσεις- να δώσουν σε αυτά τα κορίτσια το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα.

Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά. Αν δεν είσαι εδώ να το ζήσεις, νομίζω ότι είναι μια εμπειρία. Εγώ είμαι από το ’77 στα γήπεδα του μπάσκετ. Τέτοιο πράγμα με τέτοια ζέστη και να αγωνίζονται παιδιά 15 χρονών, δεν το έχω ξαναζήσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια ξανά στα παιδιά και εννοείται στους προπονητές που καταθέτουν ψυχή μαζί με τα παιδιά. Ελπίζω να είναι το έναυσμα ώστε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα.

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι, εμείς είμαστε δεύτεροι. Περιμένουμε το παιχνίδι Κρόνος-Καβάλα. Ο Κρόνος είναι το φαβορί αλλά όπως είδαμε μέσα στην εβδομάδα, πολλά παιχνίδια που πολλοί τα θεωρούσαν εύκολα, πήγαν από δύσκολα ως ανάποδα. Εμείς είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι στην Αθήνα, να κερδίζεις τον Πρωταθλητή της Αθήνας, να παίζεις ένα ντέρμπι στον πόντο με τον Πρωταθλητή του Πειραιά. Λίγες ομάδες το έχουν κάνει και εμείς είμαστε μια από αυτές. Τα κορίτσια αυτά έχουν πολύ μέλλον. Τέσσερα από αυτά είναι μαζί μας στη Γυναικεία ομάδα. Αυτό λέει πολλά για τον τρόπο που δουλεύουμε. Ελπίζουμε να είμαστε για πολλά χρόνια στα Πανελλήνια με όλα τα τμήματα του συλλόγου.”

Ενώ, η αθλήτρια του ΑΡΗ με την σειρά της δήλωσε: “Το σημερινό ματς ήταν για γερά νεύρα. Στο τέλος με υπομονή και μυαλό καταφέραμε να δείξουμε ποιος είναι ο κυρίαρχος. Πιστεύουμε ότι αύριο υπάρχει ακόμα μια ελπίδα να βγούμε πρώτες, αλλά και δεύτερες έχουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που φτάσαμε ως εδώ.”

Προτεινόμενα Άρθρα