Επαναρχίζουν οι προπονήσεις στο Στίβο του ΑΡΗ

από Αντώνης Γκάτζιος

Επαναρχίζουν οι προπονήσεις για το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Όπως ενημέρωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, οι αθλητές και αθλήτριες θα μπορούν να προπονούνται στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Στίβου ενημερώνουν ότι από τη Δευτέρα 8/2 επαναρχίζουν οι προπονήσεις αθλητών και αθλητριών στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 30/1, επιτρέπονται πλέον οι προπονήσεις σε γκρουπ δύο αθλητών, μαζί με τον προπονητή τους. Ενημερώνουμε ότι η απόφαση αφορά σε αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννηθέντες – είσες από το 2008 και νωρίτερα.

Από τη Δευτέρα κάθε προπονητής μπορεί να προπονεί δύο αθλητές – τριες. Το πρόγραμμα θα βγει μετά από συνεννόηση με το επιτελείο του τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Το ραντεβού θα δίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

Επισημαίνεται ότι οι αθλητές – τριες που θα προπονούνται, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομικό Ταυτότητά τους ή το δελτίο αθλητικής ιδιότητας, όπως και ιατρική βεβαίωση που να αναφέρει ότι δεν πάσχουν και δεν έχουν συμπτώματα από Covid-19.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες ή οι γονείς τους καλούνται να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ηλίας Κωνσταντινίδης 6942 464183

Μαρία – Δώρα Γκουντού 6949 417429″.

Προτεινόμενα Άρθρα