Μεταγραφή 9χρονου η Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Η διαρκής αναζήτηση ταλέντων της Μπαρτσελόνα οδήγησε το τμήμα σκάουτινγκ των Καταλανών τους οδήγησε στον 9χρονο Σουηδό Ζίκο Τζούνιορ Μαρεκάλντι.

Στην περίφημη «Μασία», την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσει την εκμάθηση του ποδοσφαίρου ο Ζίκο Τζούνιορ Μαρεκάλντι. Πρόκειται για το νέο απόκτημα των Καταλανών, ηλικίας μόλις 9 χρονών από την ΒΚ Ολιμπικ, που έχει έδρα το Μάλμε.

Ο Σουηδός πιτσιρικάς μιλώντας σε τοπικούς δημοσιογράφους μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του είπε: «Θα πάω την Τετάρτη. Θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία». Ο Ζίκο Τζούνιορ για να καταλήξει στη «Μασία» έπρεπε να περάσει πρώτα από τα δύσκολα τεστ στα οποία υποβλήθηκε και ανταπεξήλθε επιτυχώς.

Μόλις πληροφορήθηκε τα ευχάριστα μαντάτα, ο πιτσιρίκος έβαλε τα κλάματα από τη χαρά του. Μετά από 4-5 μήνες θα τον ακολουθήσει στη Βαρκελώνη και ο πατέρας του, αφού ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα 9χρονο παιδί.

Η ιδέα ότι θα συναντήσει από κοντά το είδωλό του, τον Λιονέλ Μέσι, δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό του και όταν ρωτήθηκε ποιο νούμερο θα ήθελε να φορέσει στην Μπαρτσελόνα, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε το Νο10, αυτό που φοράει ο Αργεντινός σταρ.

Προτεινόμενα Άρθρα