«Η προσοχή μας στο League Cup»

από AllAboutARIS

Στο volleynews.gr μίλησε ο πασαδόρος του ΑΡΗ

Στο League Cup που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή (04/10) επικεντρώνεται ο ΑΡΗΣ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Ναζρίρης.

Ο πασαδόρος των κίτρινων μίλησε στην ιστοσελίδα «volleynews.gr» με αφορμή τη νίκη επί του Κύζικου (3-2), στο τουρνουά της Νέας Περάμου, και αναφέρθηκε στη νέα χρονιά που ξεκινά για την ομάδα.

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με τον Κύζικο: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλω να δώσω καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Περάμου και στον κόσμο που βρέθηκε εδώ και γέμισε το κλειστό. Τέτοιες ατμόσφαιρες βοηθούν τους αθλητές, ώστε να πετάξουν καλύτερο βόλεϊ. Συγχαρητήρια στον Κύζικο, που έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 θα είναι λογικά ένα από τα φαβορί για την άνοδο».

Για τον ΑΡΗ και τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών«Εμείς παρά τις απουσίες, καθώς λείπουν τέσσερις βασικοί μας παίκτες αυτή την στιγμή, όλα τα παιδιά βοήθησαν. Έπαιξαν σε άλλες θέσεις και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1, αν και η προσοχή μας για αρχή είναι στο παιχνίδι του League Cup την ερχόμενη Παρασκευή».

Προτεινόμενα Άρθρα