Ελπίδες για Γκαρά, δύσκολα ο Κυριακίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λογικά θα προλάβει τους αγώνες του League Cup ο 28χρονος λίμπερο – Δύσκολα να ρισκάρει ο Κράβαρικ με τη χρησιμοποίηση του έμπειρου ακραίου

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον ΑΡΗ για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με τη συμμετοχή της στην 1η φάση του League Cup, που ξεκινάει την Παρασκευή (04/10).

Οι “κίτρινοι” ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση, μελετώντας παράλληλα και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι και ο πρώτος αντίπαλος τους στο θεσμό.

Το ότι η χρονιά ξεκινάει με ντέρμπι, έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί ανυπομονησία στις τάξεις του ΑΡΗ, ενώ πάντα υπάρχει και έξτρα κίνητρο, καθώς μια νίκη επί των “αιώνιου” αντίπαλου με το καλημέρα, θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας.

Στο μέτωπο των τραυματιών, που “καίει” και την τεχνική ηγεσία, ο Δημήτρης Γκαράς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το League Cup, καθώς μέρα με τη μέρα, δείχνει όλο και πιο έτοιμος.

Αντίθετα, εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Κυριακίδη. Ο έμπειρος ακραίος ναι μεν παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις, αλλά ο Αντρέι Κράβαρικ, δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα