"Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες" (vid)

από AllAboutARIS

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θωμάς Γιώτας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μόλις στις 23 Αυγούστου πήραμε το ‘ναι’ από την προηγούμενη διοίκηση και όπως καταλαβαίνετε, ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ελάχιστος για να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας μας. Παρ΄ όλα αυτά με την τρέλα τη δική μου, αλλά και συνεργατών μου, δημιουργήσαμε μία ομάδα αρκετά καλή που θα το δείξει και στην πορεία.

Χαρακτηριστικό ότι λάβαμε μέχρι σήμερα μέρος σε δύο επίσημα τουρνουά: το ένα στην Πέραμο, όπου κερδίσαμε την ΑΕΚ, η οποία στ συνέχεια κατέλαβε την πρώτη θέση. Και το δεύτερο για το League Cup, πριν από λίγες ημέρες, όπου κερδίσαμε, επίσης, την ομάδα που βγήκε πρώτη, αλλά εμείς σε κανένα απ΄ αυτά δεν μπορέσαμε να βγούμε πρώτοι.

Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, που οικονομικά μας στηρίζουν, όπως τους κ.κ. Τουτουζιάν και Ζορπίδη, ο οποίος είναι κοντά όποιος και αν είναι επικεφαλής στο τμήμα του βόλεϊ. Επίσης, εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να μας στηρίζουν και άλλοι αξιόλογοι επιχειρηματίες της πόλης, που θ΄ αναφέρουμε σε επόμενη εκδήλωση».

Προτεινόμενα Άρθρα