"Θα δώσει χαρές το μπάσκετ"

από AllAboutARIS

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Ξανθόπουλος, μίλησε για τα μπασκετικά θέματα του ΑΡΗ.

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Ξανθόπουλος, μίλησε για τα μπασκετικά θέματα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά είπε στον Αρενα:

Για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ:

“Πάντα μας απασχολεί το ΠΑΟΚ – Άρης είτε είναι μπάσκετ είτε ποδόσφαιρο”.

Για τον νέο ρόλο που έχει πάρει:

“Τρέχουμε εδώ και τρία χρόνια μαζί με κάποιους συνεργάτες ακαδημίες στην Πιερία και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Δεν είναι μόνο ο μεγάλος αριθμός των παιδιών αλλά και η συμμετοχή καθημερινά των παιδιών σε προπονήσεις. Θεωρώ πως μου ταιριάζει ο ρόλος αυτός και μου αρέσει να βοηθάω τα παιδιά όχι μόνο μπασκετικά αλλά και να χτίζω σωστά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά τους. Σημαντική είναι και η διαπαιδαγώγηση”.

Για το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό:

“Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα καθώς υπάρχουν νέα παιδιά χωρίς πολλές εμπειρίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ο γνωστός έμπειρος Παναθηναϊκός όμως δεν είναι στα καλύτερα του. Ο Άρης πρέπει να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί και γιατί όχι και να κερδίσει και το παιχνίδι. Μου αρέσει και ενθουσιάζομαι να βλέπω τα παιδία να παίρνουν πρωτοβουλίες. Άμα περιμένουμε και τα παιδιά αυτά πάρουν εμπειρίες θα μπορούν να πετύχουν πολλά. Θέλει υπομονή και δουλειά”.

Για το πως βλέπει τον AΡΗ αγωνιστικά και διοικητικά:

“Διοικητικά θα δοθεί απάντηση από τα άτομα που τρέχουν την ομάδα. Από έξω φαίνεται πως όλα πάνε καλά. Αγωνιστικά τρέχει καλά η ομάδα και βαδίζουμε προς καλά μονοπάτια. Νομίζω πως η ομάδα θα μας δώσει χαρές τα επόμενα χρόνια άμα επιμένει στους στόχους της”.

Προτεινόμενα Άρθρα