45.000 Ρονάλντο γεμίζουν το «Μπερναμπέου»!

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην συμμετέχει στον αυριανό αγώνα (27/11, 21:45) της Ρεάλ με την Γαλατάσαραϊ για τους ομίλους του Champions League αλλά 45.000 «Ρονάλντο» θα βρεθούν στις εξέδρες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι οπαδοί της Ρεάλ αγαπούν με το παραπάνω τον Ρονάλντο και στην αναμέτρηση του Champions League 45.000 από αυτούς θα εμφανιστούν φορώντας μάσκες με το πρόσωπο του Πορτογάλου, ώστε να τον στηρίξουν ενόψει της «Χρυσής Μπάλας», αλλά και για την προσπάθεια της «Βασίλισσας» να πάρει το «Δέκατο».

Δυο από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οπαδών της Ρεάλ σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο για να τιμήσουν τον «CR7» και τις μάσκες, οι οποίες έχουν φτιαχτεί στην Ιταλία, θα τις φορέσουν όταν θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες.

Επίσης θα υπάρχει και ένα πανό δέκα μέτρων, που θα εκφράζει την υποστήριξη των φίλων της Ρεάλ προς τον Ρονάλντο και με σαφή αναφορά στα σχόλια που είχε κάνει για τον Πορτογάλο ο Μπλάτερ, θα γράφει: «Την άνευ όρων υποστήριξη μας στον ¨διοικητή¨ μας Κριστιάνο. Για την «Χρυσή Μπάλα» και για το «Δέκατο»».

Ο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τους Τούρκους, λόγω ενός προβλήματος στο πίσω μέρος του αριστερού του μηρού αλλά οι οπαδοί είναι βέβαιο πως θα κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Προτεινόμενα Άρθρα