Ιδανικός αυτόχειρας!

από Haris Mol

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τους "κίτρινους"

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδος έμεινε ο ΑΡΗΣ, ο οποίος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι “κίτρινοι” γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ από τη Θρακική ομάδα, μένοντας έτσι εκτός από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Σπύρου Φίνου ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο σετ, έκανε το 0-1 (22-25), η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Οιι γηπεδούχοι όταν βρήκαν ρυθμό δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον ΑΡΗ και με επιβλητική εμφάνιση στα επόμενα δύο σετ, έφτασαν στο 2-1 και πήραν προβάδισμα νίκης. 

Αυτή φαινόταν πως θα έρθει περίπου στα μισά του τέταρτου σετ, όταν το σκορ ήταν 16-9 υπέρ των γηπεδούχων. Οι παίκτες όμως του ΑΡΗ δεν το παράτησαν και με μία επική ανατροπή έφεραν πάνω-κάτω το παιχνίδι, η μοίρα του οποίου έμελλε να κριθεί στο τάι μπρέικ. Ο ΑΡΗΣ κράτησε το μομέντουμ και διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα, φτάνοντας μέχρι και το +3 (10-13). Εκεί όμως … κατάφερε να “αυτοκτονήσει”, αφού κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα στον Εθνικό να μπει ξανά στη διεκδίκηση του σετ και μετά από ένα δραματικό φινάλε (19-17), να πάρει το “εισιτήριο” για τους “8” της διοργάνωσης.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-18, 24,26, 19-17.

Προτεινόμενα Άρθρα