"Ο Φίνος βοήθησε τα μέγιστα"

από Haris Mol

Ο τεχνικός διευθυντής των "κίτρινων" μίλησε για την αποχώρηση του Φίνου, την έλευση Κουτσονίκα και τη φετινή σεζόν της ομάδας

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Χαριτωνίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του ΤΑΠ σχολίασε την αποχώρηση του Σπύρου Φίνου από τον ΑΡΗ και αναφέρθηκε παράλληλα στη φετινή με΄τρια χρονιά της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Για το αν προκάλεσε και σε αυτούς έκπληξη η αποχώρηση του Σπύρου Φίνου: “Και για μένα ήταν. Τη Δευτέρα είχαμε την κοπή της πίτας και δεν υπήρχε κάτι στον ορίζοντα. Χτες κατέθεσε την παραίτηση του. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε και να πούμε οτι βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να φτάσει από τους πέντε βαθμούς, στους 21”.

Για τν ανέφικτο πλέον στόχο της πρώτης τετράδας: “Είναι δύσκολα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Αυτή η ομάδα παρόλο που έγινε την τελευταία στιγμή, έχει δυνατότητες για να πάει ψηλά”.

Για το πότε θα μπουν πιο ενεργά στην ομάδα οι Γκόρτσιανουκ και Ντάμποβιτς: “Θα πρέπει να πούμε πως τα παιδιά με τα οποία διανύσαμε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ήταν οι Έλληνες και απέδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Γκόρτσιανουκ είναι μια περίπτωση με πολλές δυνατότητες, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Για τον Ντάμποβιτς, οι προπονητές έλεγαν ότι χρειάζονται δεύτερο πασαδόρο και έτσι αποκτήθηκε. Σε μία ομάδα όμως, πρώτα κοιτάς να βελτιώσεις την εξάδα και αν έχεις την δυνατότητα οικονομικά, τότε προχωράς και σε κάποια άλλη κίνηση”.

Προτεινόμενα Άρθρα