Όλα τα σενάρια για τα πλέι άουτ και την αποφυγή τους!

από AllAboutARIS

Το πρόγραμμα του ΑΡΗ, αλλά και των αντιπάλων του

Τρεις αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον… πόλεμο που γίνεται για την αποφυγή των πλέι άουτ και την σωτηρία!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές (και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε) πως το φετινό πρωτάθλημα είναι με διαφορά το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο από πλευράς ποιότητας, μιας και λείπουν τα αστέρια που μεσουρανούσαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το σίγουρο είναι πως πλέον οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει απίστευτα.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις… μάχες που γίνονται σε κάθε αγωνιστική. Μάχες τόσο για την είσοδο στην τετράδα, όσο και για την αποφυγή των πλέι άουτ ή έστω την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή προκειμένου να διεκδικηθεί με τον καλύτερο τρόπο η σωτηρία. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί, καθώς αυτοί θα είναι οι Κηφισιά, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης (θα είναι θαύμα αν προλάβει η ΑΕΚ) και πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε την θέση που θα τερματίσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα