"Αν δε μπορεί να λειτουργήσει, ας κλείσει"

από AllAboutARIS

Οπως αναφέρεται στην επιστολή, οι αγώνες του ανδρικού και γυναικείου χάντμπωλ δεν ξεκίνησαν στην προκαθορισμένη ώρα

Επιστολή στο AllAboutARIS, με αφορμή το σημερινή περιστάτικο, έστειλαν οι άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν -οικονομικά- το τμήμα Χάντμπωλ και την οποία μπορείτε να διαβάστε παρακάτω:

“Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι διοικούντες του ΑΣ ΑΡΗΣ δεν κατάλαβαν ότι οι θέσεις τούς έχουν και υποχρεώσεις.

Οι αγώνες του ανδρικού και γυναικείου χάντμπωλ δεν ξεκίνησαν στην προκαθορισμένη ώρα, διότι οι άνθρωποι των τμημάτων αυτών, για άλλη μια φορά έκαναν έρανο μεταξύ τούς για να βρεθούν τα 240 ευρώ, συνολικά, που απαιτούνται για τα έξοδα γραμματείας, διαιτητών και γιατρού.

Από την αρχή της προετοιμασίας, στα δύο τμήματα δεν έχει δοθεί από τις διοικήσεις Παπαγεωργίου και Ζουμπουρίδη, ούτε ένα ευρώ. Όλα τα έξοδα, ρουχισμού, οδοιπορικών, υλικών και εξόδων αγώνων έχουν δοθεί από φίλους του τμήματος και όσους είναι δίπλα σε αυτό.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΑΣ είπε μέσα στην εβδομάδα, σε αντιπροσωπεία της επιτροπής των τμημάτων χειροσφαίρισης ότι ο ΑΣ δε μπορεί να δώσει τίποτα, βάλτε ό,τι μπορείτε και έχετε λαμβάνειν…..Σε περίπτωση που κάποιο τμήμα δε μπορεί από μόνο του (χωρίς βοήθεια από το κεντρικό ταμείο του ΑΣ) να καλύψει τα έξοδά του, να κλείσει.

Αν κάποιοι αντιλαμβάνονται έτσι τη διοίκηση ενός συλλόγου…τα λόγια μας περιττεύουν…..”
 

Προτεινόμενα Άρθρα