Ισως σήμερα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στάση αναμονής στην ομάδα, δύο μέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Φοίνικα Σύρου

Τα προβλήματα στο βόλεϊ του ΑΡΗ παραμένουν και οι παίκτες περιμένουν νεότερα από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, όσον αφορά το θέμα των πληρωμών.

Ο ΑΣ είχε δεσμευτεί πως μέχρι σήμερα θα προσπαθούσε να συγκεντρώσει ένα ποσό, ώστε να μοιραστεί στην ομάδα πριν τον μεθαυριανό αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου. Η προσπάθεια από πλευράς διοίκησης τις τελευταίες μέρες ήταν μεγάλη και είναι πιθανόν άνθρωπος του συλλόγου να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας, ώστε να ενημερώσει τους παίκτες και πιθανότατα να τους δώσει το όποιο ποσό μαζεύτηκε. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνά τις 3 χιλιάδες ευρώ, υπάρχει όμως η δέσμευση πως την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν εκ νέου χρήματα.

Στον Ερασιτέχνη περιμένουν επίσης τους αγώνες με Πανσερραϊκό και Καβάλα στο ποδόσφαιρο όπως και εκείνους με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ για το… περιβόητο +1 ευρώ. Ξέρουν όμως πως αυτές οι λύσεις δεν είναι αρκετές και ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν τα… δυνατά πορτοφόλια, όπως ανέφεραν σωστά στην γραπτή τους τοποθέτηση, οι Αρης Ναούμ και Βαγγέλης Κριτσίμης.

Προτεινόμενα Άρθρα