«Ο ΑΡΗΣ δεν σέβεται τους αθλητές του»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Κακό αυτό που γίνεται, για το όνομα του ΑΡΗ»

Ακόμη ένα πρώην παίκτης του ΑΡΗ εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης του ΤΑΑ και των συνθηκών στην ομάδα βόλεϊ. Μετά τον Ντόχερτι, σειρά πήρε ο Χρήστος Μπέλλος, ο οποίος πριν δύο μήνες πήγε στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος διαγώνιος τόνισε πως ο ΑΡΗΣ δεν σέβεται τους αθλητές του, συγκρίνοντας την κατάσταση αυτή με τα όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως πέρασα μια περιπέτεια. Αλλά αν δεν ήμουν στον Άρη και δεν είχα αγωνιστική δράση, δεν θα μπορούσα να είμαι τώρα στον Παναθηναϊκό.

Οι συνθήκες δεν ήταν καλές πάντως. Δεν ήταν συνθήκες για αθλητές και αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι καλά. Ο αθλητής είναι πάνω απ’ όλα και πρέπει να είναι καλά για να αποδώσει, όπως γίνεται τώρα στον Παναθηναϊκό που οι συνθήκες είναι τέλειες. Το παράδειγμα του Παναθηναϊκού πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες που είχαν προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια και να εξυγιανθούν.

Ο Άρης δεν σεβάστηκε τους αθλητές του και δεν τους σέβεται ακόμη με αυτά που περνούν τα παιδιά. Ο αθλητής πρέπει να έχει κάποια πράγματα λυμένα, να είναι ήρεμος να κάνει προπόνηση και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα και οι αθλητές βάζουν πλάτη σε αυτό.

Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι κακό αυτό που γίνεται για το όνομά του. Οι προσπάθειες που γίνονται στον Παναθηναϊκό είναι τιτάνιες και τα παιδιά της διοίκησης είναι εξαιρετικά. Κάνουν ένα πλάνο στην αρχή και το τηρούν στο έπακρο και ξέρουν που μπορούν να φτάσουν».

Προτεινόμενα Άρθρα