Διορία μέχρι την Τετάρτη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη πριν την Γενική Συνέλευση της Τρίτης

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, όπου επικρατεί ένα… μπάχαλο, από την στιγμή που τα συμβόλαια με τους παίκτες παραμένουν ανυπόγραφα.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα, εκτός απροόπτου, θα «κατέβει» στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ με ρόστερ… ανάγκης, αφού ουσιαστικά θα παραταχθεί με τους νεαρούς και κάποιους παίκτες από το εφηβικό. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με το πρωτάθλημα.

Ακόμα οι άνθρωποι του ΑΣ δεν έχουν βρει τον άνθρωπο που θα βγει μπροστά να πάρει τα ηνία του και τμήματος και κυρίως την ευθύνη με την υπογραφή του. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θεωρείται δύσκολο να προκύψει κάποια εξέλιξη, θα γίνουν όμως προσπάθειες μέχρι την Τρίτη. Τότε θα συνεχιστεί και η ΓΣ του ΑΣ, στην οποία πρέπει να προκύψει η διάδοχη κατάσταση στο τμήμα. Ο λόγος είναι πολύ απλός, αφού ο ΑΡΗΣ καλείται να δηλώσει το ρόστερ του στην Ομοσπονδία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, όταν και λήγει και η σχετική διορία. Για την ώρα πάντως οι παίκτες δεν δείχνουν να κάνουν πίσω και είναι αρνητικοί στην πρόταση που τους έχει κατατεθεί από τον Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα