Απέκτησε… επίθετο ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Η εταιρία BLACKVIEW είναι ο επίσημος χορηγός ονόματος της γυναικείας ομάδας που πρωταγωνιστεί και βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον Β’ όμιλο της Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη αναφέρει:

“Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνουν τη συμφωνία με την επιχείρηση, Καϊσίδης Ντέμης & Σια ΕΕ, ΧΟΝΔΡΙΚΗ πώληση – αναλώσιμα η/υ, 1ο χλμ. Επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Νέου Ηρακλείου, Τηλ.: +30 23940 20204 & +30 23940 20023, με δ.τ. DATA – MEDIA, επίσημου Εισαγωγέα Της ΕΤΑΙΡΊΑΣ κινητής τηλεφωνίας Black View, και με την εταιρία ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, με δ.τ. ‘’ MY NET’’, επίσημου αντιπρόσωπου Της ΕΤΑΙΡΊΑΣ κινητής τηλεφωνίας BLACK VIEW, ώστε η εταιρία Black View, να είναι ο επίσημος χορηγός ονόματος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α2 – ΑΡΗΣ Black View- για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016.

Η εταιρία προβάλλεται ήδη στο μπροστινό τμήμα της φανέλας του γυναικείου τμήματος, στο πίσω μέρος στις φόρμες των γυναικών, αλλά και στον κατάλογο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ, του Συλλόγου μας.” 

Προτεινόμενα Άρθρα