Ισοπαλία με τα Τρίκαλα!

από AllAboutARIS

Στον πάγκο του ΑΡΗ,ως προπονητής έκατσε για πρώτη φορά για το 2016 ο Γιώργος Σπυριδωνίδης,μαζί με τον συνεργάτη του, τον Σάκη Παπαδίνα.

Ισόπαλος με τα Τρίκαλα αναδείχθηκε ο ΑΡΗΣ στον αγώνα για την 13η αγωνιστική. Οι κίτρινες από την αρχή του αγώνα είχαν πολύ περισσότερο την κατοχή της μπάλας από τον αντίπαλο, συνολικά 80%-20% υπέρ του ΑΡΗ,αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Τα Τρίκαλα στο 12′ της αναμέτρησης σε μια ανύποπτη φάση με ένα τυχερό ψηλοκρεμαστό σουτ από την Γιαννούλλα προηγήθηκαν στο παιχνίδι με 0-1.

Αυτό το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα των Τρικάλων αναστάτωσε την ομάδα του ΑΡΗ και έριξε την ψυχολογία των κοριτσιών του ΑΡΗ.

Στην συνέχεια του αγώνα, οι κίτρινες άρχισαν να απειλούν την αντίπαλη περιοχή και να ασκούν μεγάλη πίεση για να πετύχουν την ισοφάριση.
Έτσι,στο 30′ της αναμέτρησης η Κυριακή Βασιλείου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής απείλησε την ομάδα των Τρικάλων με ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή,αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Ακόμα στο 42′ η Anica Plecic έκανε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και η αντίπαλη τερματοφύλακας το απέκρουσε ενστικτωδώς.

Με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει με 0-1,υπέρ των Τρικάλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο,οι κίτρινες αύξησαν και άλλο την πίεση τους προς τα αντίπαλα καρέ και έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 55′ της αναμέτρησης η Κέλλυ Τσιτσιά ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.
Το πέναλτι αυτό το εκτέλεσε εύστοχα στο 56΄της αναμέτρησης η Anica Plecic,το οποίο είναι το πρώτο της γκολ στο Ελληνικό πρωτάθλημα,ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, η σκόρερ του ΑΡΗ έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 60′ και στο 66′ της αναμέτρησης για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του ΑΡΗ.
Επίσης, στο 70′ η Κέλλυ Τσιτσιά πέτυχε το δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε μέσα από την μεγάλη περιοχή,με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να μην προηγηθεί στο σκορ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΡΗΣ πίεσε για να πάρει την πολυπόθητη νίκη,αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο άλλο γκολ.

Έτσι,οι κίτρινες έμειναν στο 1-1 εντός έδρας με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων 2011.

Τον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας παρακολούθησαν 300 φίλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι στήριξαν με τα συνθήματα τους τα κορίτσια του ΑΡΗ και τα 90 λεπτά του αγώνα!

Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ είναι στις 14/2/2016 εκτός έδρας εναντίον της Α.Ε. Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδας 2015-2016.Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος που δίνουν οι κίτρινες σε αυτόν τον θεσμό και παίζουν με μια ομάδα Β’ Εθνικής.Ο νικητής αυτού του αγώνα προκρίνεται στις καλύτερες 8 ομάδες, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει στις 20/3/2016 εντός έδρας τον νικητή του αγώνα Ροδόπη 87 Κομοτηνής-Αμαζόνες Δράμας,με την πρώτη ομάδα να είναι ομάδα Β΄Εθνικής.

ΑΡΗΣ(Γιώργος Σπυριδωνίδης): Γαβριηλίδου(τερματοφύλακας), Djordjevic, Κολλήγα(αρχηγός), Μίχου(81’Αργυροπούλου), Νεοφύτου, Παράσχου, Μαντατζή, Τσιτσιά, Βασιλείου, Plecic,Τσιακλίδου(65’Κωνσταντινίδου).

Προτεινόμενα Άρθρα