Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παγδατής

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Κύπριος τεννίστας είχε προηγηθεί με 2-0 μέχρι την ανατροπή του από τον Νο7 τεννίστα στον κόσμο

Ο Νο.7 τενίστας στον κόσμο λύγισε τον Κύπριο με 6-7(6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2 σε ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών, για να κλείσει πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον ημιφιναλίστ του 2014, τον απρόβλεπτο Έρνεστς Γκούλμπις.

Κρίμα, όμως, για τον Μάρκο, που έφτασε πολύ κοντά σε μια τεράστια πρόκριση, αφού με τρομερή εκκίνηση ο τενίστας πήρε τα δύο πρώτα σετ και, μάλιστα, μέσα σε «εχθρική» ατμόσφαιρα!

Το καυτό γαλλικό κοινό προσπαθούσε… απεγνωσμένα να αφυπνίσει το αγαπημένο του παιδί και πράγματι ο Τσονγκά κατάφερε να φέρει με υπερπροσπάθεια το ματς στα ίσα.

Όλα πλέον έδειχναν δική του νίκη και η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη όταν σημείωσε πρώτος μπρέικ στο καθοριστικό σετ. 

Με ένα δεύτερο μπρέικ έκανε το 5-2 και στη συνέχεια σέρβιρε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για να σφραγίσει τη νίκη. Σε 55 ματς στα οποία είχε προηγηθεί με 2-0, ο Μάρκος δεν είχε γνωρίσει ποτέ την ήττα! 

Οι Γάλλοι, πάντως, παραδέχτηκαν τη μεγάλη εμφάνιση του Παγδατή στο παιχνίδι και τον αποθέωσαν κατά την έξοδό του από το γήπεδο…

Προτεινόμενα Άρθρα