«Είμαι υπερευχαριστημένος από την φετινή μας πορεία»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Δημήτρης Σολκίδης, τόνισε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «ο κόσμος των σπορ»:

«Είμαι υπερευχαριστημένος από την φετινή μας πορεία. Ήταν μια χρονιά που κύλησε όπως την φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος.  Διεκδικήσαμε όλα τα παιχνίδια, παίξαμε δυνατά και καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, μ’ εξαίρεση τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι σε άλλο επίπεδο».

Αν είχε την δυνατότητα τι θα ήταν αυτό που θα διόρθωνε:

«Το σετ που χάσαμε στο Μαρκόπουλο από 12-19 που κερδίζαμε. Αυτό θεωρώ  πως μας στέρησε την 4η, μπορεί και την 3η».

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα:

«Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη στην Α΄ Εθνική. Το ζητούμενο είναι σταθεροποιηθούν στην πρώτη κατηγορία. Ευχή μου είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και του χρόνου ν’ ανέβει και μία ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η δυναμική της πόλης».

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν:

«Ολοκληρώσαμε, σχεδόν, το ρόστερ και περιμένουμε να βρούμε μία διαγώνιο. Είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτή την επιλογή, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική θέση. Αν είναι μια πολύ καλή παίκτρια θα μπορούμε να κάνουμε ανάλογη πορεία με αυτή που κάναμε φέτος».

Από την πλευρά της η Αναστασία Γουγούση είπε:

«Η φετινή σεζόν μας αφήνει ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες. Πήγαμε πολύ καλά και γενικότερα μας αφήνει πολύ καλή γεύση η πορεία μας».

Ποια από τις συμπαίκτριες την βοήθησε περισσότερο:

«Όλες με βοήθησαν το ίδιο. Ίσως λίγο παραπάνω η Καετάνο που είναι και η πιο έμπειρη. Πάντα μας βοηθάει και μας συμβουλεύει» Γενικά όμως, όλα τα κορίτσια με βοήθησαν».

Προτεινόμενα Άρθρα