Δυο μήνες χωρίς απάντηση η ΕΟΠΕ!

από AllAboutARIS

Απαντήσεις σχετικά με τον όμιλο και πολλά άλλα περιμένει ο ΑΡΗΣ

Ακόμη περιμένουν….απάντηση οι άνθρωποι του ΑΡΗ από την ΕΟΠΕ σχετικά με την κατάσταση του ομίλου στον οποίο εντάχθηκαν οι “κίτρινοι” αλλά και άλλων θεμάτων για τα οποία ο ΑΡΗΣ ζήτησε απαντήσεις μέσω επιστολής, η οποία όμως δεν έχει πάρει απάντηση από την ΕΟΠΕ εδώ και δυο μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωηση:

Προς: Ε.Ο.ΠΕ Θεσσαλονίκη 29/07/2016
Αξιότιμοι κύριοι, Α.Π.: 448

Στις 16/06/2016 γνωστοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Το Σωματείο μας μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία σας στην Αθήνα εντάχθηκε στον 1ο Υποόμιλο του 2ου Ομίλου μαζί με τις ομάδες της Ελπίδος Αμπελοκήπων, ΕΑ Πατρών, Ολυμπιάδος Πάτρας, Απόλλων Πατρών, Νίκης Αιγινίου, Πήγασου Κοζάνης, ΣΠΑ Καρδίτσας και τέλος του Άθλου Ορεστιάδας που πήρε τη θέση της αποχωρήσασας ομάδας του ΑΟ Πρεβέζης.

Γνωρίζοντας από γεωγραφία θα διαπιστώσετε και εσείς ότι ο υποόμιλος μας εκτείνετε σε μια απόσταση 875 χιλιομέτρων από την Ορεστιάδα μέχρι την Πάτρα και σίγουρα είναι ο πιο δαπανηρός από όλους τους υποομίλους που σχεδιάσατε με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 .
Οι μετακινήσεις που καλούμαστε να κάνουμε στις 16 αγωνιστικές του υποομίλου μας υπολογίζονται σε 4.430 χιλιόμετρα (συμπεριλαμβανομένων 4 διανυκτερεύσεων σε Πάτρα και Ορεστιάδα) με έναρξη πρωταθλήματος στις 5/11/2016 έως τις 30/4/2017.

Δεν θα εξετάσουμε σ’ αυτή την επιστολή με τι κριτήρια δημιουργήθηκε ο δαπανηρός αυτός υποόμιλος (κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει) αλλά αυτό όμως που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί η Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, όταν αντίστοιχα πέρυσι είχε δημοσιοποιηθεί η συγκεκριμένη Ειδική Προκήρυξη στις 24/06/2015!! πριν από τη περίοδο των μεταγραφών.
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες της ΕΟΠΕ, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την Ειδική Προκήρυξη ώστε και εμείς με την σειρά μας να ξέρουμε τον τρόπο διεξαγωγής πρωταθλήματος για να κάνουμε εγκαίρως τον οικονομικό προγραμματισμό της ομάδος μας μιας και όλα τα σωματεία όπως γνωρίζετε είναι υποχρεωμένα να καλύψουν τα έξοδα διαμονής και διατροφής τους, καθώς και τις αμοιβές των διαιτητών.

Οπότε:

Θα έχει play-out;
Θα έχει play-off;
Πόσες ομάδες υποβιβάζονται;
Πόσες έχουν το δικαίωμα από τις πρώτες ομάδες να αγωνιστούν για τα εισιτήρια της Α1;
Οι 16 αγωνιστικές θα είναι και το τέλος του πρωταθλήματος για μερικές ομάδες;
Πόσες από τις ομάδες του υποομίλου μας θα πάρουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Pre-League; κλπ
Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία σαν πρώτιστο στόχο έχουν την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος. Τα Σωματεία όμως καλούνται να αναλάβουν όλο το οικονομικό βάρος και καλό θα ήταν να συμβάλετε και εσείς σε αυτό δημοσιοποιώντας ΑΜΕΣΑ την Ειδική Προκήρυξη.

Για τον Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης

Προτεινόμενα Άρθρα