Δυνατός ο Μάρεϊ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Βρετανός τεννίστας έμεινε όρθιος μετά από ένα ΕΠΙΚΟ ματς κόντρα στον Μίλος Ράονιτς στο Ο2 και θα διεκδικήσει αύριο το τρόπαιο του ATP World Tour Finals, που ενδέχεται να κρίνει και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

Ο 29χρονος Βρετανός επικράτησε 5-7, 7-6(5), 7-6(9) σε 3 ώρες και 38 λεπτά (!), σημειώνοντας την 23η διαδοχική νίκη του στο tour, που του δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πέμπτο σερί τίτλο του!

Αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς νικήσει το βράδυ (22.00) τον Κέι Νισικόρι, τότε ο όποιος κατακτήσει την κούπα θα είναι το Νο.1 της φετινής σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Μάρεϊ παραμένει στην κορυφή, ακόμα και αν ηττηθεί στον τελικό.

Ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς στην ιστορία της διοργάνωσης και πρέπει να νιώθουν πραγματικά τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο Ο2 και παρακολούθησαν τη δραματική μονομαχία.

Να φανταστεί κανείς ότι πριν την έναρξη το τουρνουά υπήρχαν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του τραυματία Ράονιτς και αυτός ήταν απίστευτος μέχρι τον τελευταίο πόντο!

Προτεινόμενα Άρθρα