«Κάνουμε καινούργια αρχή με τη ”βοήθεια” των… δημοφιλών αθλημάτων του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

”Το 2017 να φέρει υγεία και επιτυχίες στον ΑΡΗ”

O προπονητής του ανδρικού χάντμπολ του ΑΡΗ, Νίκος Παπαργυρίου, μίλησε στο AllAboutARIS για τη συνέχεια του τμήματος, την… ανάγκη για άνοδο, αλλά και τι περιμένει από το νέο έτος.

«Ξεκινήσαμε θετικά»

Για το τμήμα και τους στόχους: «Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήραμε νίκες στα παιχνίδια που έπρεπε. Βγήκαν όλα τα αποτελέσματα έτσι όπως τα περιμέναμε και βαδίζουμε σε καλό δρόμο».

«Κάναμε καινούργια αρχή»

Για τον υποβιβασμό και την προσπάθεια ανόδου: «Πέρσι υποβιβαστήκαμε άδικα καθώς η ομάδα ξεκίνησε με μείον βαθμούς διότι δεν είχαμε ακαδημίες. Φέτος, κάναμε μια καινούργια αρχή. Έφυγαν οι προσθήκες και μείναμε παιδιά που ξεκίνησαν από τον ΑΡΗ. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και μέρα με τη μέρα αποδίδουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

«Δουλεύουμε και στις ακαδημίες»

Για τις ακαδημίες: «Έχουμε κάνει δουλειά και έχουμε δημιουργήσει τμήματα σε άνδρες και γυναίκες. Χρειάζεται βοήθεια από όλους. Δυστυχώς , όμως, το χάντμπολ δεν είναι και τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα και τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα είναι ελάχιστα. Πρέπει να τα τραβήξουμε από το… χέρι για να έρθουν στο γήπεδο».

«Έχουμε βοήθεια από συγκεκριμένους ανθρώπους»

Για τη βοήθεια προς το τμήμα: «Συγκεκριμένα άτομα βοηθούν τον ΑΡΗ στο χάντμπολ. Αυτοί οι δυο-τρεις δίνουν και τον εαυτό τους για το τμήμα αλλά μόνο αυτοί δεν φτάνουν. Είναι ένα μεγάλο τμήμα και χρειάζεται πολλά πράγματα. Φέτος, βρήκαμε κάποιους χορηγούς και ευτυχώς μας βοήθησαν αρκετά».

«Μπαίνουμε με δυνατά παιχνίδια στο νέο έτος»

Για το 2017: «Θα κοιτάξουμε τις προσθήκες για την ενίσχυση της ομάδας. Περιμένουμε κάποια δικά μας παιδιά που θα μας βοηθήσουν άμεσα. Ξεκινάει με δύσκολα παιχνίδια, έχουμε πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που είναι τοπικό ντέρμπι. Στη συνέχεια έρχεται ο δεύτερος γύρος που θα κρίνει και την άνοδο».

«Να πηγαίνουν καλά τα δημοφιλή αθλήματα του ΑΡΗ για να βοηθούν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη»

Ευχές ενόψει της νέας χρονιάς: «Να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος του ΑΡΗ ακολουθάει όλα τα τμήματα του συλλόγου και το ίδιο θέλουμε και εμείς. Φυσικά, όλοι επιθυμούμε να πηγαίνουν πολύ καλά τα δημοφιλή αθλήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ για να βοηθήσουν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Επίσης, εύχομαι το ανδρικό χάντμπολ να πάρει τη πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2.

Προτεινόμενα Άρθρα