Νίκη για τις γυναίκες του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Στην τρίτη θέση οι κίτρινες

Οι κίτρινες νίκησαν την Ολυμπιάδα Υμηττού εντός έδρας με 2-0 στο πλαίσιο της 10ης εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2016-2017.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος για τον Β’ γύρο του πρωταθλήματος για τις κίτρινες και συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και άνετη νίκη!

Οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού έχοντας περισσότερο της κατοχή της μπάλας.
Επίσης, επιθετικά ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλός και από την αρχή του αγώνα πίεζε την Ολυμπιάδα Υμηττού με την Αναστασία Σπυριδωνίδου και την Anica Plecic.

Έτσι,αυτή η πίεση του ΑΡΗ καρποφόρησε στο 30′ της αναμέτρησης με την Αναστασία Σπυριδνίδου να κάνει το 1-0 υπέρ των κοριτσιών του ΑΡΗ!
Αυτό ήταν το 10ο συνολικά γκολ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου,η οποία είναι δεύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος.

Έτσι,το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο,το μοτίβο του παιχνιδιού ήταν το ίδιο με τις κίτρινες να ελέγχουν όλους τους διαδρόμους,χωρίς να απειληθούν σε καμία φάση του παιχνιδιού.

Επίσης,οι κίτρινες στο δεύτερο ημίχρονο απείλησαν πολλές φορές την αντίπαλη εστία.Η αρχή έγινε στο 55′ με κεφαλιά της Anica Plecic,την οποία απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Στην συνέχεια οι κίτρινες απείλησαν τον αντίπαλο με σουτ από καλή θέση της Αναστασίας Σπυριδωνίδου στο 60′ και της Anica Plecic στο 65′ της αναμέτρησης,τα οποία απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Και τέλος στο 80′ της αναμέτρησης τα κορίτσια του ΑΡΗ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ της Μιχαέλας Παράσχου έξω από την μεγάλη περιοχή,κάνοντας το 2-0 και έτσι καθάρισαν την υπόθεση νίκης!
Με αυτό το γκολ η Μιχαέλα Παράσχου έφτασε τα 3 την φετινή χρονιά.

Έτσι, οι κίτρινες νίκησαν εύκολα την Ολυμπιάδα Υμηττού με 2-0.

Οι κίτρινες μετά από 12 αγωνιστικές έφτασαν στην τρίτη θέση τις Αμαζόνες Δράμας με 19 βαθμούς!

Οι κίτρινες στις 5/3/2017 έχουν ΡΕΠΟ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Έτσι,επόμενος αγώνας για τις κίτρινες είναι στις 19/3/2016 εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, για την 14η αγωνιστική της Α’ Εθνικής 2016-2017!

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης):Μαργαρίτη,Μίχου,Κολλήγα,
Νεοφύτου(81′ Κωνσταντινίδου),Lunova(75′ Μίμη),
Παράσχου,Τσιτσιά,Σπυριδωνίδου,
Γεωργαντζή(70′ Βουτσά),Μαντατζή,Plecic.

Προτεινόμενα Άρθρα