«Θα δώσουμε το 100% για την παραμονή»

από AllAboutARIS

Η 19χρονη αθλήτρια συνδύασε την επιστροφή της με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Μετά από επτά μήνες, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, Χρύσα Κιλαζίδου, επέστρεψε στην ενεργό δράση στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η 19χρονη αθλήτρια του συλλόγου υποβλήθηκε σε χειρουργείο (χιαστό-μηνίσκο) το καλοκαίρι και αφού ολοκλήρωσε την περίοδο της αποθεραπείας της, επανήλθε δριμύτερη.

Η ίδια μίλησε στο AllAboutARIS για το πώς ένιωσε για το γεγονός ότι ξαναπάτησε το παρκέ του Nick Galis Hall, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της να παραμείνει στην κατηγορία:

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα μετά από επτά μήνες απουσίας μου, λόγω του χειρουργείου. Σε αυτό με βοήθησε πολύ και τον ευχαριστώ, τον Γιώργο Χρυσάφη και το γυμναστήριο ‘Proponisis’, αλλά και την ομάδα μου, η οποία με στήριξε», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει αναφερθείσα στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή έπαιξα για πρώτη φορά σ΄ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς σαν ομάδα είχαμε δουλέψει εξαιρετικά όλη την εβδομάδα, ήμασταν έτοιμες και αγωνιστικά και ψυχολογικά γι΄ αυτήν τη νίκη και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες που τελικά ήρθε».

Τέλος, η Χρύσα Κιλαζίδου αναφέρθηκε και στην προσπάθεια παραμονής, που κάνει ο ΑΡΗΣ, λέγοντας: «Στόχος της ομάδας συνεχίζει να είναι η σωτηρία και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να το καταφέρουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα