Νέο σόου από τον Φέντερερ! (vid)

από AllAboutARIS

Φανταστικός για άλλη μια φορά ο 35χρονος τενίστας

Το ματς της ημέρας στο Μαϊάμι εξελίχθηκε σε σχετικά άνετη επικράτηση του ασταμάτητου Ρότζερ Φέντερερ, που πάει φουλ για τον τρίτο φετινό του τίτλο!

Ο Ελβετός θρύλος νίκησε 6-3, 6-4 τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Νο.32) και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Miami Open, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία στο tour!

Μετράει πλέον οκτώ συνεχόμενες νίκες, δεν έχει χάσει ούτε σετ στα δύο Masters των ΗΠΑ και το φετινό ρεκόρ του είναι 15-1! Μόνο ο Εβγκένι Ντονσκόι κατάφερε να τον λυγίσει στο Ντουμπάι.

Φανταστικός για άλλη μια φορά ο 35χρονος τενίστας, δεν άφησε τον Ντέλπο να πάρει ούτε ανάσα! Η άκρως επιθετική τακτική του φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί για την ώρα από κανέναν αντίπαλο…

Και πέρα από αυτό, το backhand του είναι πιο αξιόπιστο από ποτέ και ο Ντελ Πότρο το διαπίστωσε από πρώτο χέρι!

O 28χρονος Αργεντινός, πάντως, είχε πέντε χαμένες ευκαιρίες για μπρέικ, τις τέσσερις από τις οποίες στο 5-3 του πρώτου σετ.

Ο επόμενος αντίπαλος του Φέντερερ στη διοργάνωση είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο.18), που απέκλεισε με 3-6, 6-2, 6-3 τον Αμερικανό Σαμ Κουέρι (Νο.27).

Συνεπής ήταν και ο Τόμας Μπέρντιχ, που μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Ζιλ Μιούλερ θα συναντήσει τον Αντριάν Μαναρινό. Ο Γάλλος έβαλε φρένο στον ανερχόμενο Κροάτη Μπόρνα Τσοριτς, τον οποίο υπέταξε με 6-4, 2-6, 7-6(3).

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα