Για την έβδομη θέση στο μεσογειακό κύπελλο η Εθνική εφήβων

από AllAboutARIS

Την ήττα με 10-9 από την Σερβία γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο εφήβων και θα αγωνιστεί για την έβδομη θέση στο μεσογειακό κύπελλο – Comen Cup.

Η Εθνική ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-0 αλλά οι Σέρβοι κατάφεραν να απαντήσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση σε 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να προηγηθεί και με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου αλλά οι Σερβοι είχαν και πάλι απάντηση και προηγήθηκαν μάλιστα με 4-3 στο τέλος του ημιχρόνου. 

Διαφορετική εικόνα στο τρίτο οκτάλεπτο όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 5-3 αλλά και με εκπληκτική άμυνα και σερί 4-0 προηγήθηκε με 5-7 με την λήξη της τρίτης περιόδου. Όλα φάνταζαν ιδανικά για την Εθνική μας όταν και προηγήθηκε με 5-8 με την έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου. Οι Σέρβοι όμως με δικό τους σερί 3-0 ισοφάρισαν σε 8-8 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Παπανικολάου έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική μας αλλά δύο γκολ του Μάρκο Ραντόσεβιτς 34 δεύτερα πριν το τέλος έδωσαν τη νίκη στους Σέρβους με 10-9.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για την 7η θέση, με τους Ιταλούς να ηττώνται από την Ρωσία στα πέναλτι με 12-11(2-1, 0-1, 3-1, 2-4). Αντίθετα, Σερβία και Ρωσία θα αγωνιστούν στις 18:50 ώρα Ελλάδας για την 5η θέση.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 10-9  (2-2, 2-1, 1-4, 5-2)

Σερβία: Μπούλασιτς, Κούσοβιτς, Ράντιτς, Βάσιν, Γκάνιτς 2, Μίτροβιτς, Σμίλεβιτς, Τιμοτίσεβιτς, Ράντοβιτς 5, Μπράνκοβιτς, Σούλτς 2, Μπάρατς 1,

Ελλάδα: Μανθογιάννης, Αλαμάνος 1, Κουρούβανης 1, Γωνιωτάκης 1, Κουλούρης 2, Δήμου 2, Μπραΐμης, Αποστολάκης, Χαλυβόπουλος, Πάτερος, Παπανικολάου 2, Πετρόπουλος, Πιόβαν

Προτεινόμενα Άρθρα