Αδριατική Λίγκα: Η Μπουντούτσνοστ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα, απόγευμα… εργάσιμης μέρας

από AllAboutARIS

Η αλήθεια είναι ότι πολλές λίγκες… προγραμματίζουν αγώνες απογεύματα Δευτέρας. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και λίγκες όπως στην Τουρκία και την Γαλλία, που προγραμματίζουν τη Κυριακή τους αγώνες των ομάδων που έπαιξαν Παρασκευή στη Euroleague.

Ο ΑΡΗΣ ήθελε να αγωνιστεί Κυριακή για να μην παίξει… εξουθενωμένος με την Τρέντο την Τετάρτη. Ο ΕΣΑΚΕ όρισε το παιχνίδι απόγευμα Δευτέρας, αφού ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνούσε να γίνει ο αγώνας Κυριακή βράδυ.

Το βράδυ της Κυριακής, η Μονακό αντιμετώπισε την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague. Αμφότερες οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν τη Κυριακή στα εγχώρια πρωταθλήματα τους. Η Μπουργκ κέρδισε την Μονακό (74-70) και η Φενέρμπαχτσε κέρδισε την Γαλατασαράι (90-74).

Παρόλα αυτά, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ορίστηκε Δευτέρα απόγευμα, με τον Εργκίν Αταμάν να εξοργίζεται με τον ΕΣΑΚΕ για τον ορισμό της αναμέτρησης, απόγευμα Δευτέρας.

Την ίδια ώρα βέβαια, η Μπουντούτσνοστ (Eurocup) κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα (84-62), απόγευμα Δευτέρας, ενώ η Παρτίζαν είναι πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από την Σπλιτ (30-44).

Προτεινόμενα Άρθρα