Αρβανίτης: “Τα χρέη έχουν μειωθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό”

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, Λευτέρης Αρβανίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AlLAboutARIS TV Basketball Edition, και μίλησε στον Σταμάτη Μουρελή και στον Γιώργο Γκάτο για την σεζόν που διανύουμε στο μπασκετικό τμήμα.

Αναλυτικά:

Καλή χρονιά και καλή δύναμη στον κόσμο, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.

Για την διαιτησία: 

“Ο ΑΡΗΣ μπορεί να ήταν μέτριος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αξίζει να χάσεις από μια λανθασμένη απόφαση διαιτητών. Δεν νομιμοποιεί αυτό τις αποφάσεις τους.

Ως σύλλογος είμαστε μέσα στην μάχη. Προσπαθούμε να μας παίζουν οι διαιτητές στο 50-50. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι.

Στο ποδόσφαιρο γίνεται μεγάλη μάχη. Με τεράστια θέματα με ΕΠΟ και διαιτησία. Και την πληρώνει πάντα ο ΑΡΗΣ.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πιέσεις, καθώς είναι μια βιομηχανία κοινωνικών συμφερόντων.

Πολλοί χρησιμοποιούν ακόμη και την διαιτησία για να πετύχουν τους στόχους τους. ”

Για το μπάσκετ: 

“Όταν ο ΑΡΗΣ κινδύνευε δεν ενοχλούσε κανέναν. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Τα τελευταία 2 χρόνια που η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και παλευέι και είναι ψηλά, τώρα βλέπουν διαφορετικά τον ΑΡΗ.

Στο θέμα της διαιτησίας πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, για να αποκτήσει ένας αγώνας αξιοπιστία.

Έχουμε πρόταση για το πως θα γίνει καλύτερη, όμως πρέπει να συζητηθεί στα όργανα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ.

Από την αλλαγή στην ΕΟΚ είναι καλύτερα μεν τα πράγματα, δεν υπάρχουν όμως πολλοί διαιτητές. Οι ταχύτητες και οι εντάσεις επιβάλλουν να έρθουν άτομα με εμπειρία και καλή φυσική κατάσταση. ”

Για Λιόλιο και ΕΣΑΚΕ:

“Δεν θεωρώ λάθος την στήριξη στον κύριο Λιόλιο. Κάναμε την σωστή επιλογή και θα έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια της ομοσπονδίας. Χρειάζονταν μια αλλαγή.

Για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, ξέρω για τουςκ υρίους Πανταζόπουλο και Πρέλεβιτς, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, περιμένουμε να λήξει και η θητεία του κυρίου Γαλατσόπουλου.”

Για την παρουσία του κόσμου: 

“Ο ΑΡΗΣ είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Θυμίζω πως ο ΑΡΗΣ και ο Παναθηναϊκός δεν άλλαξαν κατηγορία ποτέ από την ίδρυση τους. Είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στο ελληνικό μπάσκετ ο ΑΡΗΣ. Πάντα είμαστε σοβαροί και συνεπείς.

Θέλουμε να πείσουμε και τους υπόλοιπους πως το πλάνο μας είναι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Ο κόσμος μας στηρίζει και είμαστε περήφανοι ως Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ που διαχειριζόμαστε αυτό το τεράστιο τμήμα. ”

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα και το final 8: 

“Η ομάδα προετοιμάζεται εδώ και αρκετές μέρες, μετά την ήττα από τον Κολοσσό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα παλέψουμε όπως σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Θα υπάρχει θύρα φιλοξενούμενων, με τιμή εισιτηρίων για τον κόσμο μας στα 10 ευρώ.

Έχω ενημέρωση πως θα έχουμε κόσμο αρκετό, όπως και πέρσι. Μια χαρά θα είναι όλα. Θα δώσουμε το χρώμα και την λάμψη που δίνει πάντα η κερκίδα του ΑΡΗ. Αυτή είναι άλλωστε και η ταυτότητα του συλλόγου μας.

Ακόμη για το final 8 δεν έχει διευκρινιστεί κάτι. Περιμένουμε να μιλήσουμε με την ΕΟΚ, και θα ενημερώσουμε και τον κόσμο. ”

Για τα χρέη και την προσπάθεια που γίνεται:

“Από την πρώτη στιγμή που ο κύριος Γουλιέλμος με ενημέρωσε πως τα παρατάει, είχαμε πει πως ο στόχος μας είναι η μείωση των χρεών και να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να απαλλαγεί από τους βραχνάδες. 3 χρόνια τώρα παλεύουμε σε αυτό.

Τα χρέη έχουν μειωθεί, σε τεράστιο βαθμό. Θα γίνει η απολογιστική συν. τύπου, με τον κύριο Ρουσιαμάνη.

Θα υπάρξει όπως πάντα ειλικρίνεια και διαφάνεια. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Συντηρώντας παράλληλα με αξιοπρέπεια και την ομάδα.

Στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πάρα πολύ καλά με τα χρέη.  Καλύπτοντας το 80% των χρεών σε τρίτους.

Υπάρχει χρονοδιάγραμμα και για χρέη σε Δημόσιο, ΙΚΑ και κράτος. ”

Για ενδιαφέρον από επενδυτη στην ΚΑΕ:

“Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι μας, μιλάμε με όλους όσους ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ. Κάνω προσωπικά αγώνα για να βρούμε τέτοια άτομα. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι. ”

Ακούστε αναλυτικότερα και πολλά περισσότερα στο βίντεο με την συνέντευξη του Λευτέρη Αρβανίτη:

 

Προτεινόμενα Άρθρα