Γιόκιτς: «Όταν αποσυρθώ εύχομαι να μη με ξέρει κανείς»

από AllAboutARIS

Είναι γνωστό πως ο Νίκολα Γιόκιτς δεν είναι ο πλέον συνηθισμένος σταρ.
Από το… σουλούπι του μέχρι την εκκεντρική περσόνα του, ο Σέρβος σέντερ έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε «μύθο» σχετικά με το τι χρειάζεται για να κυριαρχήσει κανείς στο μπάσκετ, αλλά και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας αστέρας του αθλήματος.

Παρόλα αυτά, ο «Joker» δεν φαίνεται να λατρεύει τη συνθήκη αυτή. Ίσα ίσα, μιλώντας στο podcast του συμπαίκτη του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, τόνισε πως υπάρχουν πολλές πτυχές της δημοφιλίας που δεν του αρέσουν καθόλου, ενώ ευχήθηκε όταν αποσυρθεί να τον ξεχάσουν όλοι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αν βγεις έξω και κάνεις το οτιδήποτε, ακόμα και αν πετάξεις κάτι δίπλα στον κάδο απορριμμάτων, θα πουν “Α, δεν μπορεί να το βάλει ούτε σε έναν κάδο απορριμμάτων”. Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τέτοια μικρά πράγματα και είναι απλώς λυπηρό κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπαρ, στο εστιατόριο, σε κάποιο παιχνίδι, και οι άνθρωποι απλώς βγάζουν τα τηλέφωνά τους και προσπαθούν να σε βγάλουν βίντεο. Θα πω ότι είναι αγενές.
Το να είσαι διάσημος, νομίζω ότι αρέσει σε κάποιους. Δεν μου αρέσει, πραγματικά. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, εύχομαι πραγματικά να μην με ξέρει κανείς και πραγματικά εύχομαι το παιδί ή τα παιδιά μου στο μέλλον να με θυμούνται μόνο ως μπαμπά, όχι ως μπασκετμπολίστα».

Προτεινόμενα Άρθρα