Γκριν: “Σταματήστε να θέλετε να γυρίσετε τη σελίδα των Γουόριορς τόσο γρήγορα”

από AllAboutARIS

Οι Γουόριορς έδωσαν ένα καλό μάθημα σε όσους τους ξέγραφαν από τα playoffs του NBA μετά τις δύο πρώτες ήττες που έκαναν απέναντι στους Κινγκς, αφού τελικά ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, πηγαίνοντας τη σειρά στο Game 7. Ο Ντρέιμοντ Γκριν απευθύνθηκε σε όλους αυτούς, τονίζοντας πως δεν πρέπει να προτρέχουν γιατί σύντομα μπορεί να κοιτάνε πίσω και να αναπολούν το Γκόλντεν Στέιτ.

“Αυτό που θέλω να πω είναι, σταματήστε να θέλετε να γυρίσετε τόσο γρήγορα τη σελίδα μας. Σταματήστε να θέλετε να γυρίσετε τόσο γρήγορα τη σελίδα του ΛεΜπρόν. Παρασυρόμαστε από το τι ακολουθεί και δεν εκτιμάμε αυτό που συμβαίνει τώρα. Μετά θα πάμε στην επόμενη ημέρα και θα λέμε ‘μακάρι να είχαμε ακόμα αυτό, μακάρι να μπορούσαμε να δούμε ακόμα εκείνο’. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε να εκτιμάμε κάθε βήμα του δρόμου”, είπε ενδεικτικά.

Παράλληλα, ο Γκριν μίλησε με τα καλύτερα για τον ΝτιΆαρον Φοξ των Κινγκς, αναφέροντας: “Υπέβαλα τα σέβη μου. Στο πέρασμα των χρόνων έχω χάσει το σεβασμό μου για πολλούς παίκτες κατά τη διάρκεια των playoffs. Για το πως συμπεριφέρονται εκείνη τη στιγμή, αν κάνουν το step-up όταν βρίσκονται υπό πίεση. Υπάρχουν και κάποιοι τους οποίους αρχίζεις να σέβεσαι. Τους βλέπεις και ξέρεις ότι είναι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό που είσαι κι εσύ. Και ο Φοξ είναι ένας από αυτούς τους τύπους.

Ήταν μια δύσκολη σειρά. Προφανώς βρίσκεται στη δύσκολη πλευρά, αλλά έχουμε υπάρξει κι εμείς εκεί. Έχω παίξει και έχω χάσει Game 7 στα playoffs. Ήταν η δεύτερη χρονιά μου στη Λίγκα και είχαμε χάσει από τους Κλίπερς. Είναι μέρος (της διαδικασίας). Πρέπει να το περάσεις για να φτάσεις εν τέλει εκεί που θέλεις. Ήταν τιμή μου να παλέψω εναντίον του”.

Προτεινόμενα Άρθρα