Ενεργοποίηση και συσπείρωση γύρω από τον Αυτοκράτορα

από AllAboutARIS

Μπορεί η ομάδα να δίνει μεγάλες μάχες μέσα στο παρκέ, αλλά οι μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια λαμβάνουν χώρα στο κομμάτι της αποπληρωμής δυσβάσταχτων χρεών.

Η διοίκηση των Χάρη Παπαγεωργίου, Λευτέρη Αρβανίτη και Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, με την μεγάλη χρηματοδότηση από τον τελευταίο, έχει οδηγήσει τον ΑΡΗ σε σημαντικά βήματα μπροστά και σε εξοφλήσεις υποθέσεων που βασανίζουν τους «Κιτρινόμαυρους» χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό όμως, υπάρχουν ζυμώσεις στο παρασκήνιο που αφορούν άμεσα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την εύρυθμη λειτουργία της, αλλά και την προσπάθεια που κάνει να πατήσει γερά στα πόδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών έχει συσπειρωθεί γύρω από τον Αυτοκράτορα, συνεισφέροντας ήδη χρήματα και με σκοπό να πράξει κάτι αντίστοιχο και στο μέλλον, σε μια προσπάθεια οικονομικής (και όχι μόνο) ενίσχυσης της ομάδας.

Σε πρώτη φάση, δεν υπάρχει πρόθεση να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους, ενώ επιχειρείται κάλεσμα κι άλλων ανθρώπων για να πλαισιώσουν αυτή τη προσπάθεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρόκειται ακόμα και για άτομα που δεν έχουν παραγοντικό παρελθόν, αλλά είναι έτοιμα να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στην προσπάθεια εξυγίανσης της ομάδας και της αγωνιστικής ανάκαμψης, με το τελευταίο να είναι αυτό που τους ενέπνευσε.

Προτεινόμενα Άρθρα