Εξ αναβολής μάχη κόντρα σε προβλήματα και Ολυμπιακό

από Γιώργος Γκάτος

Απέναντι στον Ολυμπιακό (7/2, 17:00 – AllAboutARIS Live, ΕΡΤ3, Libero 107,4), ολοκληρώνονται και τυπικά οι υποχρεώσεις του ΑΡΗ για τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη καλείται να ανέβει ένα βουνό από προβλήματα τα οποία προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα, την ίδια στιγμή που η οικογένεια του ΑΡΗ πενθεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο Τζέιμς Κέλι αναχώρησε για τις ΗΠΑ, εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, ο Στέλιος Πουλιανίτης ταλαιπωρείται από ασθένεια, ενώ ο Γιάννης Σιδηροηλίας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τη τελευταία εβδομάδα. Εκτός παραμένει και ο Σταύρος Σχίζας, ενώ ο Κυριάκος Πετανίδης δεν προπονήθηκε χθες αλλά αναμένεται σήμερα να δώσει το “παρών” στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια στην Ισπανία μεσοβδόμαδα (ήττα από την Ρεάλ, νίκη κόντρα στη Μπασκόνια), την ίδια στιγμή που στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 11 νίκες και 1 ήττα.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να βγάλει ένταση και ενέργεια στο παρκέ, προκειμένου να “καλύψει” τα προβλήματα απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του.

Γήπεδο: “Nick Galis Hall”
Ώρα: 17:00
Τηλεοπτική Μετάδοση: ΕΡΤ3
Διαιτητές: Παπαπέτρου-Καρπάνος-Μπακάλης

Προτεινόμενα Άρθρα