Επιτροπή δεοντολογίας, έκρηξη Αταμάν και… courtside seats

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ Midea για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες θα βρεθεί ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΟΚ, γιατί… άσκησε εκ νέου κριτική δημόσια.

Μένει να φανεί αν αυτή η ευαισθησία που δείχνει η επιτροπή της ΕΟΚ, θα φέρει ενώπιον της και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και στη συνέχεια προχώρησε σε… έκρηξη στο περιβάλλοντα χώρο του “Νίκος Γκάλης” στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας αιχμές κατά των διαιτητών. Μεταξύ άλλων, στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, λέει: «τώρα καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο δεν βάζουν Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι στο ποδόσφαιρο».

Την ίδια ώρα, όπως έχει επισημανθεί άπειρες φορές φέτος, υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, για το πότε μια ομάδα τιμωρείται για παραβατική συμπεριφορά φιλάθλων της στα courtside seats.

Ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε επειδή διαιτητής… άκουσε κάτι, ενώ την ίδια ώρα (και) χθες, δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν χειρονομίες στους διαιτητές όπως φαίνεται και από το τηλεοπτικό πλάνο, με τους έμπειρους ρέφερι να ανοίγουν διάλογο.

Μένει να δούμε αν τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν κλήσεις από ΕΟΚ και Αθλητικό Δικαστή ή αν θα τις αφήσουν στην άκρη… για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και γιατί οι τελικοί «πρέπει» να τελειώσουν σε λιγότερες από δέκα μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα