Η απουσία Μπλούμπεργκς αυξάνει την πίεση για τον σέντερ

από AllAboutARIS

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα όσον αφορά τον σέντερ που αναζητάει ο ΑΡΗΣ Midea προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Μάνι Μπέιτς. Ο Λετονός άσος θα μείνει εκτός για περίπου 15 ημέρες κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τους αγώνες με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, με την Τουρκ Τέλεκομ στο Αλεξάνδρειο για το Eurocup αλλά και με την Καρδίτσα εντός έδρας.

Διάστημα στο οποίο οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν ουσιαστικά με τρεις παίκτες στην «φροντ λάιν» τους, τον Σανόγκο, τον Ντε Σόουζα και τον Σλαφτσάκη. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως το πρόβλημα στην γραμμή των ψηλών είναι μεγάλο, πολύ περισσότερο βέβαια ο Γιάννης Καστρίτης ο οποίος συνεχίζει το ψάξιμο για τον σέντερ όμως πλέον η πίεση έχει αυξηθεί και δεν αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση.

Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea θέλει από τον σέντερ να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά το παιχνίδι του, δύναμη στην άμυνα, ύψος αλλά και αθλητικότητα. Βέβαια η αγορά αυτή την στιγμή δεν έχει πολλές επιλογές με αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά στα χρήματα που μπορεί να προσφέρει η ομάδα.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός να κοιτάξει και στα πιο… χαμηλά προκειμένου να βρει έναν παίκτη που να πλησιάσει στα στάνταρ του, ώστε να φτάσει σε συμφωνία και να έρθει να ενισχύσει άμεσα την ομάδα. Βέβαια κι εδώ οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές.

Προτεινόμενα Άρθρα