Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα διαφορετικά δεδομένα

από AllAboutARIS

Το ζήτημα που “καίει” τον μπασκετικό ΑΡΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που είναι ζωτικής σημασίας για την “Κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν την ΑΜΚ να μην κυλάει όπως θα ήθελαν, αφού μετά από 2,5 μήνες η κατάσταση παραμένει σημαντικά στάσιμη.

Μάλιστα, με βάση την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα εντός παρκέ και με δεδομένη την τεράστια προσπάθεια που γίνεται έξω από αυτό καθημερινά, υπήρχε η πεποίθηση ότι η αύξηση θα προχωρούσε με γρήγορους ρυθμούς.

Εξάλλου, τα “διαφυγόντα” κέρδη από την φορολογία του στοιχήματος και από τα εισιτήρια πόρτας λόγω περιορισμών Covid-19, ξεπερνούν το 0,5 εκατ. ευρώ. Αυτό ήταν και το ποσό της αύξησης που επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε δεύτερη διαδοχική Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (έχοντας καλύψει την πρώτη του) μισού εκατομμυρίου  και βλέπει σημαντικά έσοδα από αυτή τη διαδικασία.

Με βάση την πορεία των δύο ομάδων αλλά και την στήριξη που υπάρχει στα μπασκετικά τμήματα, υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία στη ροή χρημάτων σε αυτές τις ΑΜΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X