ΕΣΑΚΕ: Ολοκληρώνεται νωρίτερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

από Γιώργος Γκάτος

Μέσα από την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, έγινε πράξη η επιθυμία που είχε εδώ και καιρό η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μερικές ημέρες νωρίτερα απ’ ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η αρχή έγινε με την μετακίνηση της 23ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου της Πρωτομαγιάς, την Μεγάλη Τετάρτη. Ουσιαστικά ο ΑΡΗΣ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (20/4 – 20:00), 10 μέρες νωρίτερα απ’ ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ακολούθως, η 24η αγωνιστική που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το διήμερο 7-8 Μάϊου, μετακινήθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα, στο Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα αγωνιστεί εκείνο το διήμερο, καθώς με βάση τον προγραμματισμό του ΕΣΑΚΕ για την διευκόλυνση του Ολυμπιακού, οι “Κιτρινόμαυροι” αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη (7/4) στο ΣΕΦ.

Συνεπώς, απομένει ο ορισμός της 25ης (εντός έδρας με Λάρισα) και της 26ης αγωνιστικής (εκτός έδρας με Απόλλωνα Πάτρας). Η 25η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη εμβόλιμα (!), το διήμερο 18-19/5, ενώ η 26η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο (21-22/5) που ακολουθεί.

Έτσι, καταληκτική ημερομηνία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος φέρεται να είναι το Σαββατοκύριακο (14-15/5).

 

Προτεινόμενα Άρθρα