Καρ: «Ξέρω πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί μας, μου τα είπε όλα ο Μήτρου-Λονγκ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μάρκους Καρ άργησε να βγει από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μιας και χάθηκε μία από τις βαλίτσες του αλλά ο Καναδός άσος δεν έχασε το χαμόγελο του. Μάλιστα τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δω την πόλη. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει η σεζόν».
Για τι ξέρει για την ομάδα του ΑΡΗ είπε: «Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα, ξέρω πως έχει παθιασμένους φιλάθλους, ότι αγωνίζεται σε μία ανταγωνιστική Λίγκα. Επίσης γνωρίζω πως στον ΑΡΗ έπαιξε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που είναι φίλος μου και την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε και μου είπε τα πάντα για τον κόσμο, την πόλη, την ομάδα».
Για τους φιλάθλους τόνισε επίσης όσον αφορά και την στήριξη στην ομάδα με τα διαρκείας: «Είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους του ΑΡΗ, πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Και στα δικά μου social media είχα πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας, το γήπεδο είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα, ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να παίξω μπροστά τους».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα