Καστρίτης: «Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια: «Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο. Είχαμε πολλά φάουλ σε κάποια σημεία και έπρεπε να αλλάξουμε παιχνίδι. Η ισπανική ομάδα κέρδισε δίκαια και ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική στήριξη. Μας κόστισε το κακό τέταρτο δεκάλεπτο».

Για τον Καρ είπε: «Ο Καρ θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί θα πάρει τον χρόνο του ήταν πολύ δύσκολο και για πιο έμπειρους παίκτες. Είμαστε νέα ομάδα θέλουμε χρόνο. Υπάρχει προσπάθεια και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: »Μέρα θλίψης και πένθους για τον Άρη και όλο το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μία θρυλική μορφή και έχει καταφέρει τα πάντα με τον ΑΡΗ. Τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

Για τις απουσίες: “Μας έχουν κοστίσει πολύ οι τραυματισμοί και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Η διοργάνωση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά εμείς θα παλέψουμε όσο μπορούμε. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει, είμαι αισιόδοξος”.

Και συνέχισε για τον Άρη: «Το ταβάνι του φετινού Άρη είναι πολύ υψηλό όσον αφορά τις αποδόσεις και επιδόσεις μας μέσα στο γήπεδο, όταν πιάσουμε την κορυφή μας. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και φίλτρα. Δεν έχουμε δουλέψει ούτε μία μέρα όλοι μαζί. Κληθήκαμε στο πρώτο ματς της σεζόν να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα έμπειρη και μετά έχουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ακόμα μία μεγάλη πρόκληση. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Κοιτάξαμε την Γκραν Κανάρια στα μάτια. Χρειάζεται δουλειά, έχουμε την πρώτη ύλη, εξαιρετικούς παίκτες και χαρακτήρες για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Η προσπάθεια θα είναι πάντα εκεί».

Δείτε όσα είπε από την κάμερα του AllAboutARIS TV

Προτεινόμενα Άρθρα