Καστρίτης: “Τα παιδιά θυσίασαν τα κορμιά τους, από την πρώτη ως τη τελευταία ημέρα”

από Γιώργος Γκάτος

“Μια πολύ μεγάλη χρονιά σε διάρκεια και όχι μόνο. Συγκινήσεις, καλές και δύσκολες στιγμές. Ήταν γραφτό να τελειώσουμε με ένα παιχνίδι υπό συνθήκες που αντικατοπτρίζουν τον βαθμό δυσκολίας όλης της σεζόν, δηλαδή τα προβλήματα τραυματισμών. Χάρελ και Γκάλινατ ήθελαν να παίξουν, ο Σανόγκο έπαιζε με θλάση, Σταρκ και Ριντ έπαιζαν χωρίς να προπονηθούν. Η ιστορία μας φέτος. Όλοι έπαιξαν και για τους τραυματίες. Δε θέλω να πω πολλά γιατί ίσως ξεχάσω και αδικήσω. Να πω για πολλοστή φορά ότι βγάζω το καπέλο σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας” σημείωσε ο Γιάννης Καστρίτης στη τελευταία συνέντευξη τύπου της σεζόν.

Για να συνεχίσει:

“Τα παιδιά θυσίασαν τα κορμιά τους, από τη πρώτη ως τη τελευταία μέρα. Έκαναν παραπάνω από όσα τους αναλογούσαν φέτος. Είμαστε περήφανοι γι’αυτούς. Φτάσαμε στους 54 αγώνες. Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες, κάνουν τεράστια δουλειά. Το σταφ, οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές. Όλα ξεκινούν από τη διοίκηση που έκανε το καλύτερο για να βγάλουμε υγεία προς τα έξω στο οικονομικό κομμάτι. Θα αφήσω προς το τέλος τους συνεργάτες μου, που είναι οικογένεια για εμένα. Μεγάλο σεβασμό στον εκπληκτικό κόσμο μας. Δίπλα μας στα εύκολα, πιο δίπλα μας στα δύσκολα. Ο ΑΡΗΣ συζητήθηκε ξανά στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Περιστερίου για τη προσπάθεια, τη σταθερότητα και στον Βασίλη Σπανούλη και το τιμ του. Καλή επιτυχία στον κόουτς για την Εθνική μας. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης και να απολαύσουμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Προτεινόμενα Άρθρα