Λίλαρντ: «Αν οι Μπλέιζερς δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, έχω μία απόφαση να πάρω για το μέλλον»

από AllAboutARIS

Σε ένα… ενδιαφέρον σημείο φαίνεται πως βρίσκεται η σχέση ανάμεσα στους Μπλέιζερς και σούπερ σταρ τους, Ντέιμιαν Λίλαρντ. Στην συνέντευξή του στο ESPN και τον Στίβεν Α. Σμιθ, ο Dame δήλωσε πως είναι σημαντικό για τον ίδιο η ομάδα να “χτίσει” ένα ανταγωνιστικό σύνολο κατά τη διάρκεια της offseason.

«Δεν είναι απειλή. Δεν πρόκειται να πω ότι βάζω χρονόμετρο… Απλά λέω ότι αν αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν – αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό όπως αυτό – τότε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε σε τέτοιο επίπεδο. Και τότε, όχι μόνο θα πρέπει να πάρω μια απόφαση, αλλά νομίζω ότι θα το κάνει και ο οργανισμός.

Επειδή σε εκείνο το σημείο προχωράμε με το σκεπτικό “Θα γίνεις νέος ή θα κάνουμε κάτι;”. Νομίζω ότι ήμασταν κάπως σε αδιέξοδο αν δεσμευθούμε σε ένα από τα δύο. Απλά νομίζω ότι βρισκόμαστε σε εκείνο το σημείο τώρα όπου όλοι θέλουν να κερδίσουν. Πιστεύουν ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία».

Και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν συμβαδίζει η δική του λογική με την ιδέα του να βασιστεί το Πόρτλαντ σε νέα και ανερχόμενα πρόσωπα της Λίγκας. «Θέλω μια ευκαιρία να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Και αν ο δρόμος είναι να επιστρατεύσουμε τη νεολαία, τότε δεν είναι αυτός ο δρόμος μου».

Μένει να δούμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και το κατά πόσο το όνομα του Λίλαρντ θα τεθεί στο τραπέζι άλλων ομάδων για τη νέα σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα