Λαύριο – Περιστέρι 64-86:Εύκολο πέρασμα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη (vids)

από AllAboutARIS

Σαν σε προπόνηση πέρασε το βράδυ της Κυριακής (11/2) από το Λαύριο το Περιστέρι bwin, που επικράτησε με 86-64 της τοπικής ομάδας για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στο 12-6 ανέβηκε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη (8-1 εντός και 4-5 εκτός έδρας), που είχε κορυφαίο τον Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ και πολλούς με θετικό πρόσημο. Ο Έλληνας προπονητής άνοιξε το ροτέισον και μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, με τον νεαρό ψηλό Βαγγέλη Ζούγρη να κάνει επίσης καλή δουλειά στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ.

Στο 6-12 έπεσε η ομάδα του Κώστα Μέξα (4-5 εντός και 2-7 εκτός έδρας), που δεν είχε κάποιον σε πραγματικά καλή βραδιά. Ο Κωστής Γόντικας έδωσε μάχες και κέρδισε τις περισσότερες, ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων που έμειναν χαμηλά στο τρίποντο και γνώρισαν μία φυσιολογική ήττα από έναν αντίπαλο πολύ ανώτερου επιπέδου.

Το Περιστέρι συνεχίζει να κρατάει την τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, βρίσκεται μία νίκη πάνω από τον ΑΡΗ και τον Προμηθέα, πριν από το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 2 ή στις 3 Μαρτίου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατραχούρας, Μπακάλης, Ζιώγας

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 34-38, 49-61, 64-86

 

Προτεινόμενα Άρθρα