Μάχη… πρόκρισης στη Γερμανία για τον ΑΡΗ Midea

από Γιώργος Γκάτος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΥΛΜ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea βρίσκεται από χθες το πρωί στη Γερμανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ουλμ ( 20:30 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE STREAMING, AllAboutARIS.gr LIVE, Novasports 4HD), για την πρώτη μεγάλη μάχη πρόκρισης από τις δύο που έχει μπροστά του σε μια εβδομάδα.

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι που μπορεί να τους δώσει τη πολυπόθητη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς στη Γερμανία δεν ταξίδεψε ο Λευτέρης Μποχωρίδης (ενοχλήσεις στη γάμπα), όπως και ο Γιώργος Φίλλιος (τραυματίας, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία).

Στον πρώτο γύρο, η Ουλμ αναδείχθηκε νικήτρια στη παράταση με… διαιτητικά όργια που έλαβαν χώρα λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Και για τη γερμανική ομάδα είναι σημαντικό το παιχνίδι, αφού διεκδικεί τη νίκη για να «σφραγίσει» το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη νοκ-αουτ φάση.

Τέλος, στο αποψινό παιχνίδι θα δώσουν το «παρών» και πολλοί φίλοι του ΑΡΗ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Γερμανία και την υπόλοιπη Κεντρική Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα