Νετζήπογλου στον Libero 107.4: «Διψάμε για νίκες κι αυτό βγαίνει στα παιχνίδια» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή «Pressing» για τη μεγάλη νίκη του ΑΡΗ επί του Προμηθέα, τη φετινή σεζόν, τη δική του παρουσία στην ομάδα και το μέλλον.

Για τον Πουλιανίτη: «Είναι δουλευταράς και πολύ καλός παίκτης. Χθες έκανε μια τρομερή εμφάνιση».

Για τις δυσκολίες στο παιχνίδι: «Όταν αποβλήθηκε ο κόουτς ήταν λίγο πιο δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οι βοηθοί έκαναν τρομερή δουλειά, κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Για το πώς αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια: «Εμείς προσπαθούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε να το διεκδικήσουμε. Με ενέργεια. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος, εμείς μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε».

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι: «Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε μικροί σε ηλικία. Έχουμε καλά αποδυτήρια, φοβερή σχέση με τους προπονητές. Διψάμε για τη νίκη, κι αυτό βγαίνει στο παιχνίδι».

Για το πόσο έχει βοηθήσει ο Καστρίτης: «Ο κόουτς έχει βοηθήσει πολύ. Μας έχει δείξει πως να παίζουμε άμυνα και να βγάζουμε ενέργεια. Και κάτι αντίστοιχο γίνεται και στην επίθεση».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΡΗ: «Πρώτα απ’ όλα αρχίζουμε από την άμυνα. Να παίξουμε σκληρή άμυνα, να πιέσουμε τον αντόπαλο κι αυτό μετά θα μας δώσει εύκολους πόντους στο τρανζίσιον στην επίθεση».

Για το πώς αισθάνεται που είναι μέλος του ΑΡΗ: «Το να παίζεις σε έναν τέτοιο τεράστιο σύλλογο. Είναι τιμή. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Εγώ με χαμηλά το κεφάλι, δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να το δείξω μέσα στο γήπεδο».

Για τις ακαδημίες του ΑΡΗ απ’ όπου προέρχεται: «Η δουλειά στις ακαδημίες είναι τρομερή. Ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ, ο Μποχωρίδης, ο Φλιώνης. Εγώ όταν ήμουν στο παιδικό, αυτοί έπαιζαν ανδρικό και τους έβλεπα από την κερκίδα κι έλεγα ότι θέλω να βρεθώ κι εγώ στη θέση τους».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Εμείς θα κοιτάξουμε όπως όλα τα παιχνίδια να τα δώσουμε όλα και να το διεκδικήσουμε. Να αρχίσουμε από τη άμυνα κι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Για το ότι ο ΑΡΗΣ είναι στην 5η θέση: «Μεγάλο κίνητρο ότι είμαστε στην 5η θέση. Μας κάνει να διψάμε πιο πολύ για νίκες και να παραμείνουμε εκεί».

Προτεινόμενα Άρθρα