Ξενερωμένη η μασκότ των Χόρνετς για την επιλογή της ομάδας στο Νο.2 του Draft! (vid)

από AllAboutARIS

Μετά και την χθεσινή λαμπερή βραδιά του ΝΒΑ Draft και την επιλογή των μελλοντικών αστέρων του αμερικανικού μπάσκετ, η κορυφαία λίγκα του πλανήτη μπαίνει και επισήμως πλέον σε ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μεγάλη κερδισμένη της διαδικασίας ήταν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι επέλεξαν στο Νο. 1 το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα! Από τους τυχερούς της διαδικασίας βέβαια ήταν και οι Χόρνετς, με την ομάδα της Σάρλοτ να επιλέγει δεύτερη και να κάνει δικό της τον 20χρονο φόργουορντ, Μπράντον Μίλερ!

Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν όλοι σύμφωνοι στις τάξεις των Χόρνετς με την επιλογή αυτή, με τη μασκότ της ομάδας να δείχνει φανερά… ξενερωμένος με την εξέλιξη που πήρε το draft.
Συγκεκριμένα, και ενώ εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που είχαν βρεθεί στο γήπεδο του συλλόγου για να παρακολουθήσουν live την τελετή, πανηγύρισαν κατά το άκουσμα του ονόματος του Μίλερ, ο «Hugo» κάθε άλλο παρά χαρούμενος ήταν, δείχνοντας με την γλώσσα του σώματός του την απογοήτευσή του!
Μάλλον, η κατά τα άλλα συμπαθητική μασκότ των Χόρνετς ήθελε τον Σκουτ Χέντερσον, ο οποίος και κατέληξε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μία θέση παρακάτω…

Προτεινόμενα Άρθρα