Συνέντευξη τύπου, Eurocup, διαρκείας και όχι μόνο!

από Γιώργος Γκάτος

Η σεζόν ολοκληρώθηκε… χθες για τον ΑΡΗ Midea, αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι για διακοπές. Όλοι πέρα από τους παίκτες, έχουν ήδη στο νου τους την επόμενη σεζόν και θα αρχίσει άμεσα να τρέχει ο σχεδιασμός.

Ας τα πιάσουμε όμως χρονικά. Οι “Κιτρινόμαυροι” θα πρέπει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να αποστείλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα τους προς το Eurocup, προκειμένου να δηλώσουν έτσι ότι θέλουν να συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται ήδη σε επαφές με τη διοργάνωση και πρέπει να αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Όπως διαβάσατε και μέσα από το AllAboutARIS.gr, το Basketball Champions League έκανε… κρούση στους “Κιτρινόμαυρους” για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για τη νέα σεζόν. Η τελική απόφαση θα παρθεί από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ, με το Eurocup να μοιάζει ως το ισχυρό φαβορί.

Παράλληλα, μέσα στις προθέσεις της διοίκησης για ακόμα μια σεζόν είναι η παράθεση συνέντευξης τύπου, με απολογιστική μορφή. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ενημερώνουν για την πορεία των χρεών. Μάλιστα τα χρέη προς τρίτους θα εξοφληθούν οριστικά μέσα στους επόμενους μήνες και θα απομένει μόνο ο βραχνάς του δημοσίου.

Μόλις ληφθεί η οριστική απόφαση για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση, άμεσα και νωρίς-όπως και πέρσι- θα τεθούν στη κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Προφανώς ο αριθμός των αγώνων θα επηρεάσει και τη τιμή του συνολικού πακέτου.

Από εκεί και πέρα, στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του Γιώργου Χήνα, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για να αναλάβει το πόστο του General Manager στην ομάδα, ενώ απομένει και η τυπική ανακοίνωση της απόκτησης του Μάνου Χατζηδάκη.

Ασφαλώς όλα αυτά θα συνοδευτούν και από συζητήσεις και προτάσεις ανανεώσεων για παίκτες της τρέχουσας σεζόν που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους, με τον Βασίλη Τολιόπουλο στο επίκεντρο.

Προτεινόμενα Άρθρα