Τουρκ Τέλεκομ: Επιστροφή Τσαν στο πάγκο της, πήρε Χάνλαν και Χαραλαμπόπουλο

από AllAboutARIS

Η Τουρκ Τέλεκομ ξεκινάει και πάλι από την αρχή μετά την περσινή απογοητευτική πορεία όπου παρά το υψηλό μπάτζετ δεν μπόρεσε να πετύχει τους στόχους της. Αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ στο Eurocup ενώ στην Τουρκία μπήκε την τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ όπου αποκλείστηκε από την Εφές.
Το γεγονός του καλοκαιριού ήταν η επιστροφή του Ερντέμ Τσαν στον πάγκο της, με τον Τούρκο προπονητή να την έχει οδηγήσει στην 1η θέση της κανονικής περιόδου πριν δύο χρόνια, αλλά πέρυσι δεν πέτυχε στην Εφές από την οποία απολύθηκε μέσα στην σεζόν. Επέστρεψε στην Τουρκ για ένα νέο ξεκίνημα, με την ομάδα της Άγκυρας να μην κρατάει κανένα παίκτη από την περσινή σεζόν, προχωρώντας σε 13 αποδεσμεύσεις.
Ήδη προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις αφού απέκτησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, προερχόμενος από την Σάσαρι.
Επίσης συμφώνησε με τον Μαξ Χέιντεγκερ (27, 1.91) που αγωνίστηκε πέρυσι στην Βενέτσια και παλιότερα στην Μπασκόνια.
Η πιο πρόσφατη μεταγραφή είναι αυτή του Όλι Χάνλαν, ο οποίος αγωνίστηκε και στον ΑΡΗ με τον Καναδό να προέρχεται από μία καλή χρονιά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης απέκτησε τον Άντονι Μπράουν, πρώην της Μπούρσασπορ αλλά και αρκετούς Τούρκους παίκτες.

Προτεινόμενα Άρθρα