Το διπλό βλέμμα στην αγορά και η προθεσμία της Παρασκευής

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν σταμάτησε ποτέ να κοιτάζει την κατάσταση στην αγορά και το αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος παίκτης που είναι ικανός να προσφέρει στην ομάδα του. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δείξει αυτά τα χρόνια ότι δεν αποκτά παίκτες απλά για να το κάνει.

Ο ΑΡΗΣ Midea δεν είχε μια ήσυχη διακοπή. Ο Γκάλινατ θα παραμείνει για ακόμα ένα μήνα εκτός, ο Γιώργος Φίλλιος τραυματίστηκε και χάνει τη σεζόν, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει οστικό οίδημα στο δεξί του πόδι και ο Βασίλης Τολιόπουλος βρισκόταν με την Εθνική.

Συνεπώς, αυτό το χρονικό διάστημα ο Έλληνας τεχνικός είχε ποσοτικό πρόβλημα πρώτα απ’ όλα στη γραμμή των κοντών. Αυτό τον έκανε να δει την αγορά και πάλι πιο ενεργά για να προσθέσει παίκτη στα γκαρντ, κάτι που ιδανικά θα ήθελε να το κάνει ως την Παρασκευή.

Την Παρασκευή (1/3) ολοκληρώνεται μάλιστα η προθεσμία για την απόκτηση Έλληνα παίκτη από το πρωτάθλημα, με τον ΑΡΗ να μην έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Μάνο Χατζηδάκη. Για την ακρίβεια, η απόκτηση του έμοιαζε δεδομένη, αλλά οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ και τα ban της Ένωσης, δείχνουν αυτή τη στιγμή να τον κρατάνε στην Αθήνα. Υπάρχει μέλλον όμως ακόμα σε αυτή την υπόθεση και στον ΑΡΗ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα