Τρύπησε το «ταβάνι» του, σε όλες τις διοργανώσεις!

από Γιώργος Γκάτος

Το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ήταν το 54ο της σεζόν για τον ΑΡΗ Midea. Η ομάδα πήρε πέρσι το καλοκαίρι ένα μεγάλο ρίσκο, με τη συμμετοχή της στο Eurocup και προσέθεσε στο καλεντάρι της 18 αγώνες από την φάση των ομίλων.

Δεν είναι μόνο οι 18 αγώνες, αλλά και τα ταξίδια και η συσσώρευση της κόπωσης. Το ζητούμενο ήταν ο ΑΡΗΣ Midea να είναι ανταγωνιστικός παντού, κάτι το οποίο συνέβη στον υπέρτατο βαθμό, καθώς μιλάμε για ένα μπάτζετ πολύ πιο χαμηλό απ’ ότι θα έπρεπε για αντίστοιχους στόχους.

Κι όμως ο ΑΡΗΣ Midea σε ακόμα μια χρονιά που προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει εξαλείψει τα χρέη προς τρίτους, δεν έπεσε πουθενά… αμαχητί.

Χάλασε τα… σχέδια στο πρωτάθλημα με buzzer beater, έφτασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και έφτασε στη φάση των νοκ-άουτ στο Eurocup, δείχνοντας συνέπεια για 18 αγώνες.

Αυτά που κάποιες ομάδες θα τα έκαναν banner, έγιναν στον ΑΡΗ Midea σε μια σεζόν που πρωταρχικό μέλημα ήταν η μείωση των χρεών. Και ο κόσμος ήταν αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια, σπρώχνοντας την ομάδα σταθερά προς τα μπροστά.

Προτεινόμενα Άρθρα