Υψηλές οι πιθανότητες να παίξει για την Αυστραλία στο Παγκόσμιο ο Μπεν Σίμονς!

από AllAboutARIS

Nέα δεδομένα για την εθνική Αυστραλίας!
Συγκεκριμένα, ο Μπεν Σίμονς μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να φορέσει τη φανέλα των «καγκουρό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, το οποίο θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου και θα διοργανωθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας, Μπράιαν Γκούρτζιαν, που δήλωσε πως «υπάρχει πολύ ισχυρή πιθανότητα πως ο Μπεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Ο Σίμονς φόρεσε λίγο πριν τα 17 του χρόνια τα χρώματα της Αυστραλίας στο Πρωτάθλημα Ωκεανίας της FIBA το 2013, ωστόσο έκτοτε δεν έπαιξε ποτέ ξανά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Παρά το γεγονός πως η καριέρα του στο ΝΒΑ έχει πάρει την «κατιούσα», αυτό δεν αναιρεί την πολύ υψηλή ποιότητά του, που σίγουρα θα προσφέρει πολλά πράγματα στο παιχνίδι των Αυστραλών.
Θυμίζουμε πως η Αυστραλία κατέληξε στον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τη Φινλανδία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Κάποιοι θεωρούν το γκρουπ ως το πιο αμφίρροπο από τα οκτώ, κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την παρουσία του Σίμονς για τους «Boomers».

Προτεινόμενα Άρθρα